image
 |  5 6 Квітня 2020 | 20:04

Коронавірус діагностували ще у 3-х осіб із Володимира-Волинського та району

6 квітня стало відомо про результати проведення обстежень методом ПЛР-діагностики контактних осіб хворої коронавірусом мешканки Володимир-Волинського району. Як з’ясувалося, 3 тести із пройдених – позитивні.

Як інформують на сайті Володимир-Волинської міської ради, серед уражених вірусною інфекцією: одна особа – з району та дві – з міста Володимира-Волинського. 

Нагадаємо, що попередньо захворювання коронавірусом підтвердили у 42-річної жительки Володимир-Волинського району.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус підтвердили у мешканки Володимир-Волинського району

Просимо мешканців міста максимально ізолюватися і залишатися вдома. Без крайньої необхідності не виходьте на вулицю, чітко дотримуйтеся рекомендацій лікарів, відповідально ставтеся до всіх карантинних заходів. Усе це у сукупності – збереже життя вам, вашим рідним і близьким! 

Нагадуємо також, що якщо у вас з’явились симптоми такі як кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, ін. – негайно зверніться в телефонному режимі за медичною допомогою до сімейного лікаря або до бригади екстреної медичної допомоги за телефоном «103» та повідомте про стан здоров’я, історію подорожей та можливого контактування з особами, хворими на коронавірусну інфекцію COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відсоток інфікування коронавірусом значно вищий, – начальник управління здоров’я Волинської ОДА

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити