image
 |  2 23 Березня 2020 | 15:35

Кошулинський: Чиновників, які наживаються на медицині в час епідемії і мародерять в армії під час війни, необхідно суворо карати

Чиновників, які наживаються на медицині в час епідемії і мародерять в армії під час війни, необхідно суворо карати.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав голова Секретаріату Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Руслан Кошулинський.

“Епідемія в Україні лише розгортається, а захисних масок — нема. Від слова зовсім. Бо “молоді технократи” розпродали за кордон 1000 тонн за три місяці. Навіть залишки вивезли до Іспанії в день, коли в нас було зафіксовано першого хворого. Плюгавості їм не позичати. І покарання має бути відповідним”, – зазначив Руслан Кошулинський.

Депутат пригадав норму зі Статуту Великого князівства Литовського, яка передбачала жорстке покарання для “еліти”, яка скоювала важкі злочини та злочини проти громади:

“У Литовському статуті було дещо доречне. Представників привілейованих верств (так звану “еліту”) за скоєння тяжких злочинів проти громади засуджували до “виволання” — позбавляли всіх громадянських прав, всіх маєтностей, всіх грошей, публічно ганьбили і висилали за межі держави без права коли-небудь повернутись назад”.

Читайте також: Боже, врятуй Україну від цих недоумків, – Іллєнко про «Слуг народу», які хочуть знищити україномовний інформаційний простір

“Дуже знадобилася б нам така норма у Кримінальному кодексі. Не мародерили б більше ні в медицині, ні в армії”, – наголосив Руслан Кошулинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити