image
 |  13 22 Листопада 2020 | 16:00

Ковельчанина оштрафували за дебош на виборах

У день виборів, 25 жовтня цього року, біля виборчої дільниці №071019, що розташована у загальоноосвітній школі №13 міста Ковеля, місцевий мешканець похуліганив біля пункту опитування Президента Зеленського.

Про це повідомляє «Ковель медіа».

За словами очевидців, він з сім’єю підійшов до 19-річної волонтерки і почав образливо чіплятися та в грубій формі з’ясовувати, на яких засадах вона здійснює опитування. Дебошир почав розкидати бланки із запитаннями, кричав і навіть вдарив волонтерку по руці, від чого та заплакала. Він стверджував, що вона займається прихованою агітацією. Згідно з постановою суду, вдарив ногою коробку для збору анкет, чим порушив громадський порядок.

На місце конфлікту прибули два екіпажі патрульної поліції. Вже у поліцейському відділку на дебошира склали адміністративний протокол і скерували матеріали справи до суду.

На судове засідання правопорушник не з’явився. Про причину неявки не повідомив, хоча був поінформований про розгляд справи.

Ковельський міськрайонний суд оштрафував чоловіка на 51 гривню.

До речі, після першої публікації про цей інцидент до редакції «Ковель медіа» звернулася ковельчанка, яка назвалася дружиною дебошира, з вимогою видалити новину. Жінка пригрозила журналістам поліцією та судовим позовом «через надання недостовірної інформації». Втім, як бачимо, суд притягнув її чоловіка до адміністративної відповідальності за фактом хуліганства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 25-ої річниці творчості волинська художниця презентувала персональну виставку (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити