image
 |  13 1 Листопада 2017 | 07:34

Ковельчанка виборола путівку на чемпіонат Європи з вільної боротьби

Ковельчанка Ольга Падошик виборола путівку на Чемпіонат Європи з вільної боротьби серед серед юнаків та дівчат 2002-2004 років народження.

Про це інформує власкор ВолиньUА у місті Ковелі.

З переможним настроєм повернулися з чемпіонату України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2002-2004 років, що відбувався в місті Ужгороді, представники ДЮСШ управління освіти Ковельського міськвиконкому.

У складі збірної Волинської області на чемпіонаті виступили ковельчани Ольга Падошик, Христина Сомська, Каріна Цимерман, Олександр Кадіра та Назар Геншун. Ковельчани показали досить пристойні результати, близькі до призових місць.

Найуспішніше виступила 14-річна Ольга Падошик (37 кг). Поборовши суперниць із Полтави, Житомира та Запоріжжя, наша землячка вийшла у фінал. Потім у запеклій боротьбі хоч і поступилася спортсменці з Одеси, проте здобуте «срібло» дало їй змогу отримати одну із бажаних путівок на чемпіонат Європи, а в перспективі – й світу.

Готували команду до змагань тренери Олег Стус та Ігор Падошик.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити