image
 |  20 15 Січня 2021 | 20:21

Ковельська міська рада вимагає скасування постанов та рішень про підвищення тарифів

На третій позачерговій сесії Ковельської міської ради VIII скликання, що відбулася сьогодні, 15 січня, депутати від ВО "Свобода" та інших фракцій підтримали Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, – щодо неприпустимості зростання цін на постачання та розподіл електричної енергії, постачання природного газу та розподіл природного газу.

Про це написала на сторінці Ковельська "Свобода" в мережі Фейсбук депутат міської ради від ВО "Свобода" Ірина Луцик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Ковельської райради - проти підвищення тарифів на газ та електроенергію

"Основними тезами наших вимог є:

– керівництву держави чітко дотримуватись ст. 48 Конституції України та вжити невідкладних заходів щодо відновлення державного регулювання цін на газ, пільгових тарифів на електроенергію;

– вжити заходів для скасування постанов НКРЕКП щодо зростання ціни на природний газ та його доставку, а також ціни на електроенергію;

– скасувати рішення НКРЕКП від 24.12.2019р. #3013 та зменшити ціни на природний газ для населення;

– скасувати рішення НКРЕКП від 06.01.2021р. #15 щодо відміни нічного тарифу та інших пільг на електроенергію", - йдеться в дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську відбувся мітинг проти підвищення тарифів, – ВО «Свобода»

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити