image
 |  13 15 Січня 2021 | 16:54

У Нововолинську відбувся мітинг проти підвищення тарифів, – ВО «Свобода»

Сьогодні громада Нововолинська сказала категоричне «Ні!» – підвищенню тарифів, як загальноукраїнських, так і підвищенню цін на воду та водовідведення в місті. 

Про це написав на своїй сторіці в мережі Фейсбук голова Нововолинської міської організації ВО «Свобода», голова фракції націоналістів у міській раді Андрій Бадзюнь.

«Сьогодні Нововолинська міська організація ВО «Свобода» провела велелюдний мітинг, під час якого виступила з рішучими вимогами не лише до  центральної влади, яка на догоду олігархам обдирає власний народ. Ми звертаємося з конкретними вимогами і до представників міської влади, яка не хоче чути своїх громадян. Хоча виконавчий комітет Нововолинської міської ради, сформований «командою Гузя», мав би радитися з мешканцями міста – перш, аніж підвищувати тарифи на водопостачання та водовідведення, яке стало неприємним новорічно-різвяним сюрпризом для простих нововолинців», – заявив у коментарі «ВолиньUA» Андрій Бадзюнь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Ковельської райради - проти підвищення тарифів на газ та електроенергію

Результатом масової акції протесту громадян стало прийняття резолюції мітингу.

У резолюції мітингу його учасники вимагають від Президенита України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України:

– скасувати оплату траспортування газу та коефіцієнту приведення до стандартних умов;

– скасувати збільшення тарифів на газ (постанову НКРЕКП №2765-2787 від 30.12.2020 року);

– скасувати збільшення тарифів на електроенергію (постанову від 28 грудня 2020 року № 1325 «Про внесння змін до постанови Кабінету міністрів України від 5 червня 2019 року № 483».

Разом із тим, учасники мітингу вимагають від виконавчого комітету Нововоли нськоїх міської ради:

– скасувати підвищення тарифів на на водопостачання та водовідведення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ріст тарифів на енергоносії - це змова Зеленського та олігархів, - депутат Волинської облради

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити