image
 |  7 4 Листопада 2020 | 08:16

Ковельські підприємці протестують проти запровадження тотального карантину (ВІДЕО)

Депутати склали звернення до обласної комісії з надзвичайних ситуацій щодо врегулювання ситуації. Проте ковельські підприємці, аби пришвидшити скасування посиленого карантину, обіцяють і надалі мітингувати під стінами міської ради.

Про це повідомляє 12 канал.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Луцьктепло» та «Луцькводоканал» безвідповідально віднеслися до відновлення благоустрою на вулицях міста (ФОТО)

Як інформують на сайті Ковельської міської ради, на прохання підприємців перший заступник міського голови Михайло Гетьман скликав міську комісію ТЕБ та НС. 

На засіданні були присутні переможець виборів на посаду міського голови Ігор Чайка та підприємці, яких делегували колеги, котрі весь день мітингували біля міської ради.

Як поінформувала завідувачка Ковельським міськміжрайонним відділом ДУ «Волинський ОЛЦМ України» Людмила Маляр, у Ковелі епідеміологічна ситуація є складною, з кожним днем кількість захворювань на коронавірус збільшується. Зважаючи на це, послаблювати карантинні заходи у місті не можна.

Михайло Гетьман наголосив, що міська комісія ТЕБ та НС керується рішеннями Державної та регіональної комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Тому учора і були прийняті відповідні обмеження.

Після обговорення вимог підприємців, міська комісія вирішила звернутися до Регіональної з пропозицією щодо послаблення санітарних та протиепідемічних заходів у Ковелі.

Ці питання рекомендували розглянути на позачерговій сесії міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити