image
 |  5 3 Листопада 2020 | 20:52

«Луцьктепло» та «Луцькводоканал» безвідповідально віднеслися до відновлення благоустрою на вулицях міста (ФОТО)

Після завершення терміну дії аварійних ордерів інспектором відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста здійснювалась перевірка належного відновлення благоустрою балансоутримувачами інженерних мереж після проведення ними земляних робіт.

Про це інформують луцькі муніципали.

Інспектором було виявлено, що відповідальні особи ДКП «Луцьктепло» та КП «Луцькводоканал» безвідповідально віднеслись до відновлення благоустрою після виконання ремонтних робіт, не відновивши ні асфальтне покриття, ні зелену зону за адресами: вул. Миру, 43, перехрестя вул. Качалова та вул. Поштова, вул. Станіславського, 52а та вул. Гнідавська, 63в.

 По даному факту, інспектором департаменту було видано приписи з вимогою відновити благоустрій належним чином у встановлені терміни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП на Волині: розшукують водія-вбивцю

У разі невиконання умов приписів на відповідальних осіб буде складено протоколи про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Штраф за дане порушення - від 850 до 1700 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити