image
 |  5 16 Червня 2021 | 19:39

Ковельський суд розгляне справу про антидержавні дії

Ковельський міськрайонний суд отримав обвинувальний акт у кримінальному провадженні, яке внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань 22 січня 2021 року за частиною першою статті 110 КК України (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України).

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

Обвинувальний акт затвердив прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ та Державної прикордонної служби Волинської обласної прокуратури Сергій Зубань.

Обвинуваченим є Антонюк Михайло Миколайович, уродженець села Дубечне Ковельського району, громадянин України, з середньою спеціальною освітою, неодружений, непрацюючий, раніше не судимий. У чому конкретно його обвинувачують – поки невідомо.

У рамках кримінального провадження № 22021030000000007 Луцьким міськрайонним судом було застосовано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання та накладено арешт на його майно – земельну ділянку із кадастровим номером: 0725081301:01:005:0100.

Головуюча у справі суддя Ковельського міськрайонного суду Юлія Шергіна призначила підготовче судове засідання на 14 годину 2 липня цього року.

Санкція ч. 1 ст. 110 КК (Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій) передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Очільниця поштового відділення у Ковелі привласнила велику суму коштів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити