image
 |  2 10 Лютого 2019 | 20:11

Кожен бандюк з поліцейським посвідченням, кожна гнида, яка кричала «Бандєра лєжать», повинна відповісти за свій злочин, - націоналісти про побиття активістів

Замість реформи поліції в Україні відбулась амністія та реабілітація колишніх “беркутівців”.

Про це у Facebook написав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

“Не вдаючись до суті вчорашньої акції – так розумію, що можна ставити хрест на реформі поліції. Замість реальної, такої розрекламованої реформи ми отримали амністію і реабілітацію “беркутні”, яка не просто уникла покарання за злочини під час Революції Гідності, а опірилася, набралась сили і починає мстити. Кожен бандюк з поліцейським посвідченням, кожна гнида, яка кричала “бандєра лєжать”, “майдановскі тварі” і била людей повинна відповісти за свій злочин. Не доганою, не звільненням, а реальним терміном”, – написав Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві «екс-беркутівці» жорстоко побили та арештували активістів (ВІДЕО)

Кандидат у Президенти від націоналістів Руслан Кошулинський наголосив, що у Революції Гідності було три завдання: усунути Януковича, подолати наслідки його режиму, не допустити реваншу. Виконане лише перше завдання, а вчорашні події – чергове тому свідчення.

“Нині мав низку зустрічей з громадою на Черкащині. Найперше питання із зали: “Де реформа поліції? Хто допустив учорашні звірства у Києві?”. Відповідаю. Влада показала своє справжнє обличчя. На крові Революції Гідності до керма прийшли ті самі українофоби та сепаратисти, для яких Українська Нація – “майданівські тварі”, “бандєри”…Пробачити цього не можна. Усі причетні до нападу та їхні керівники мають бути негайно звільнені. Проти цих звірів у погонах мають порушити реальні кримінальні справи. А далі – діло за нами. Контролювати хід розслідування й домогтися справедливого покарання нападників”, – пояснив Кошулинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити