image
 |  9 14 Грудня 2017 | 14:35

«Козюрине» питання спробують прийняти без зайвого шуму, - депутат Луцької міськради

Те, що на останній сесії у Луцькій міській раді зняли з порядку денного питання передачі півгектара землі колишньому помічнику Андрія Козюри зовсім не означає, що від нього відмовилися. Про це у інтерв'ю заявив очільник фракції ВО "Свобода" у Луцькій міській раді Микола Федік.
"Свобода" з самого початку була категоричним противником цього корупційного рішення. В той час коли влада постійно нарікає на відсутність вільної землі, з барського плеча окремі депутати та їх друзі отримують собі щедрі земельні подарунки. На останній сесії мав бути проголосований фінальний акорд передачі земельної ділянки помічнику Андрія Козюри. Але він не відбувся. Хоча, це не абсолютно означає, що організатори відмовилися від такого ласого шматка землі. Та ще й коли цей шматок йде до рук за безцінь", - наголосив обранець громади.
Депутат закликав лучан не тішити себе ілюзіями про те, що в окремих депутатів прокинулася совість:
"Якщо пригадати історію "козюриного" питання, то воно вже проходило через такі етапи: знімалося з порядку денного, вносилося як додаткове. Думаю, останній трюк здійснено з метою уникнення зайвого інформаційного шуму. Цілком можливо, що це земельне питання, від якого тхне корупційною аферою, таки приймуть під новорічну ялинку. Або ж під час якоїсь позачергової сесії. Просто зроблять це так, аби викликати поменше суспільного резонансу".
Нагадаємо, як ми повідомляли раніше, що колишній помічник депутата Луцької міської Андрія Козюри Юрій Войт завершив підготовку проекту землеустрою ділянки площею понад 0,5 гектара на вулиці Глушець в Луцьку та має на меті отримати цю землю в оренду на 10 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити