image
 |  9 31 Березня 2023 | 10:53

КП "АвтоПаркСервіс" працює неефективно, - депутат Луцькради

Комунальне підприємство КП "АвтоПаркСервіс" працює неефективно і не демонструє ознак покращення роботи.

Про це заявив голова комісії Луцької міськради з питань комунального майна та приватизації Михайло Щур (фракція ВО "Свобода").

"Для чого створювалося комунальне підприємство "АвтоПаркСервіс"? Судячи з його роботи, для того, щоб не займатися облаштуванням комунальних парковок і наповнювати бюджет, а здавати парковки в оренду третім особам. То з таким же успіхом міська рада могла б напряму укладати договори і здавати парковки в обслуговування підприємцям. По суті, зараз "АвтоПаркСервіс" виконує функцію фірми-прокладки. Треті фірми обслуговують парковки там, де мали б бути комунальні парковки. Особливо це стосується району авторинку.

Робота "АвтоПаркСервіс" вкрай неефективна. Підприємство перетворилося у фірму-посередника. Також провальною є робота в частині облаштування нових парковок. Нас вже кілька років розповідають про них, а віз і нині там. Мало того, підприємство не здатне навіть взяти на баланс вже облаштовану парковку на вулиці Сенаторки Левчанівської. То може її варто передати на конкуретних умовах третім фірмам?" - зазначив Михайло Щур.

Додамо, що Михайло Щур не єдинмй депутат Луцької міськради, який висловлював незадоволення провальною роботою КП "АвтоПаркСервіс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У компанії "Сіті-кард" створили робоче місце для адміністратора ЦНАП, який видає довідку про реєстрацію

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити