image
 |  0 11 Березня 2019 | 10:42

Краще за армію фінансування міліції, СБУ та прокуратури на 5 році війни – нонсенс, - Андрій Іллєнко

Те, що на 5 році війни міліція, СБУ та прокуратура фінансуються краще за армію – нонсенс. 

Про це під час зустрічі з мешканцями Володимира-Волинського заявив нардеп від ВО «Свобода» Андрій Іллєнко.

«Нам навпаки потрібно збільшувати фінансування армії, аби дійсно солдат був забезпечений, відчував міцний тил за собою, мав найсучаснішу зброю. Разом з тим потрібно вести ефективну зовнішню політику. Давайте говорити відверто – проти нас друга армія у світі, проти нас ядерна країна. Звичайно нам потрібні союзники та допомога у цій боротьбі. І все залежить від нас самих. Безхребетна політика, яку проводить нинішня лада, коли чіпляються за нормандський формат, за давним-давно відмерлі мінські угоди – все це призводить до того,що ми не можемо нічого світу запропонувати.

Погляньте на сусідню Польщу. На її території натівські військові бази, Америка дає величезну військову та матеріальну підтримку. Чому це відбувається? Ми спілкуємося з дипломатами, політиками в тому числі американськими і вони кажуть прямо: Польща передбачувана. Абсолютно чітко зрозуміло, що це за країна і куди вона рухається. Коли послухати українську владу, то вони говорять одне, а роблять інше. У неї немає чіткої позиції. Ми ніби задекларували, що будемо рухатися в НАТО, але яке НАТО з такою корупцією в «Укроборонпромі», яке ЄС, після того як відміняється стаття про незаконне декларування, яка була однією з умов по безвізу.

Зрозуміло, що вони на все це дивляться і думають допоможемо чимось Україні, але так щоб по справжньому допомагати, то ми будемо чекати поки буде прогнозована влада», - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ціна помилки на виборах президента катастрофічна, - Андрій Іллєнко

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити