image
 |  2 10 Березня 2019 | 18:57

Ціна помилки на виборах президента катастрофічна, - Андрій Іллєнко

Ціна помилки на виборах президента України цього року може мати катастрофічні наслідки.

Про це під час зустрічі з мешканцями Володимира-Волинського заявив нардеп від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко.

"Якби наша країна була на рівні Західної Європи чи США, можливо б до виборів можна було ставитися спокійніше. Але Україна перебуває у стані війни та загрози існуванню. Тому ціна помилки на виборах буде дуже великою. Ми можемо втратити країну, якщо обиремо не того президента. Адже ми вибираємо не просто президента, а й головнокомандувача. Людину, яка здатна витримати удар Москви і дати поштовх розвитку держави. Якщо поставимомя до виборів несерйозно, то шкодувати буде пізно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Іллєнко зустрівся з мешканцями Нововолинська

Також Андрій Іллєнко зазначив, що Руслан Кошулинський не має антирейтингу і продемонстрував свої професійні якості, будучи віце-спікером парламенту.

"Руслан Кошулинський - це єдиний кандидат від націоналістів. Більше націоналістів серед претендентів немає. Він вже показав, що може керувати державою в найнебезпечніші дні. Може брати на себе відповідальність і приймати рішення. Нам хочуть навязати вибори без вибору. Але в нас є шанс у другий тур вивести кандидата, за якого будемо голосувати не як за менше зло".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити