image
 |  2 30 Березня 2018 | 07:29

Кращі учні Ковеля отримали іменні стипендії

Відповідно до розпорядження міського голови Олега Кіндера 56 учнів Ковеля отримають іменні стипендії за вагомі здобутки в навчанні, перемоги в обласних предметних олімпіадах, конкурсах-захистах наукових робіт, творчих змаганнях.
Про це повідомляє управління освіти Ковельської міськради.
Преміями удостоєні учні 6-11 класів з дев’яти шкіл. Найвищі рейтинги здобули представники міської гімназії Діана Яновець ( І місце на конкурсі-захисті наукових робіт МАН, ІІ - на обласній олімпіаді з англійської мови ), Дмитро Косенков ( ІІ місце на обласній олімпіаді з економіки та олімпіаді з ІКТ, ІІІ - з інформатики) , а також учениця ЗОШ № 7 Катерина Комісарик ( І місце на обласній олімпіаді з історії та ІІ - з правознавства).
Серед навчальних закладів найбільше стипендіатів традиційно мають Ковельська міська гімназія, спеціалізована школа №3 ім. Лесі Українки та комунальний заклад «Навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І- ІІІ ст. №13-колегіум».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити