image
 |  13 24 Липня 2021 | 20:35

«Крим НЕ наш!» – росіян вигнали з готелю в Алушті, і вони раптово прозріли (ВІДЕО)

Родина з російського Липецька шокована відпочинком в Криму: серед ночі російських туристів з дітьми вигнали з готелю "Морський". Утім, іншим росіянам треба звикати до того, що їх усіх виганятимуть із українського Криму.

Ролик про пригоди росіян в окупованому їхньою країною Криму виклав на своєму каналі в Youtube Сергій Стерненко, - передає Depo.Крим.

Родина росіян пожалілася через ставлення до них в Криму, куди незаконно, тобто не через українські пункти пропуску, приїхала відпочити. Сплативши, за словами голови родини, за кримський відпочинок суму співвідносну вартості відпочинку на Мальдівах, росіянам довелося ночувати в автівці під готелем "Морський" в Алушті. Із готелю їх серед ночі виштовхав персонал, супроводжуючи це стусанами. Російський турист пояснив, що начебто через те, що його дружина прийшла до їдальні готелю у занадто відвертому одязі, тобто майже без нього. За версією персоналу, російські туристи дебоширили. Так чи інакше, а події змусили росіян прозріти.

"Повірте, Крим зовсім не наш!", – запевнив голова родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖВодії маршрутки «Луцьк - Радехів» пересаджують людей біля зруйнованого мосту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити