image
 |  0 9 Січня 2018 | 15:55

Крим ніколи не був українським, його Сталін незаконно передав Україні, – настоятель Києво-Печерської Лаври

Настоятель Києво-Печерської Лаври, священик Московського патріархату Павєл сказав, що Крим ніколи не був українським.
Про це 09 січня 2018 року повідомляє сайт «Вголос».
Про це він заявив 8 січня під час спілкування з учасниками акції «ФСБ, геть із Лаври!», відео якого на своїй сторінці у «Facebook» розмістив воїн АТО, керівник організації «С14» Євген Карась.
Ти не знаєш історії. Крим ніколи не був українським, його Сталін незаконно передав Україні, – заявив Павел.
При цьому, коли «історика» Павла виправили, що Крим у 1954 році у склад України включив Хрущов, він продовжував наполягати, що це зробив Сталін.
Нагадаємо, вчора, 8 січня, кілька десятків активістів із націоналістичної організації С14 перекрили в'їзд до печер Києво-Печерської лаври й заблокували шлагбаум. Також учасники акції принесли банери із написом «Геть ФСБ» і запалили фаєри. Тоді ж настоятель Києво-Печерської лаври владика Павло заявив націоналістам, що на Донбасі воює невідомо хто невідомо з ким.
Напередодні у Запоріжжі священик УПЦ МП відмовився відспівувати 2-річного малюка, на якого з вікна будинку випав самогубець, посилаючись на те, що хлопчик був хрещений в церкві Київського патріархату.
Це викликало у суспільстві великий резонанс. Обурені люди приносять під церкви УПЦ МП ляльки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити