image
 |  14 8 Листопада 2022 | 10:36

Купівля USDT за гривні – чудовий інструмент збереження грошей

Застосування криптовалюти давно є добрим способом убезпечити та зберегти власні гроші. Якщо деякі валюти самі по собі і регулюються ринком, то USDT є прямим аналогом американського долара і вартість є фіксованою. Деякі використовують цю валюту як спосіб зберегти гроші від інфляції, інші як спосіб проведення розрахунків між собою, особливо коли заблоковані багаточисленні електронні гаманці на платіжні системи.

Проблем із купівлею криптовалюти не буде, тому що це можна зробити в обміннику Changeit. Тут є зручний калькулятор для проведення розрахунків та розуміння того, скільки потрібно буде заплатити. На сайті Changeit відсутні приховані комісії та зайві відсотки. Клієнти отримують якісне обслуговування і будь-якої зручної миті можуть уточнити інформацію у служби підтримки. З часом будуть додаватись нові валюти та пари для обміну.

Алгоритм покупки USDT

Процес отримання криптовалюти максимально простий і вигідний, адже порядок дій ідеально відточений та адаптований під сучасні реалії:

1. Вказуєте номер гаманця Tether з попереднім вибором мережі ERC20 або TRC20;

2. Оплата за допомогою банківської картки;

3. Проведення транзакції;

4. Отримання платежу.

Деякі використовують цю валюту для торгів на біржі. Мінімальні коливання визначаються попитом та пропозиціями, тому є непоганий спосіб забезпечити інвестування та гарантувати збереження особистих активів. Але потрібно мати великі об’єми, щоб непогано заробляти на біржі.

Крім покупки USDT є можливість вибрати велику кількість інших альтернативних варіантів. Серед них потрібно виділити Біткоїн, Ефіріум, Лайткоїн та багато іншого. Різкі зміни ціни дозволять непогано інвестувати та заробляти у майбутньому на підвищенні вартості.

Переваги обмінника

Швидка та гранично зрозуміла процедура обміну не обмежує дії користувачів. Крім того, представлений зрозумілий і простий інтерфейс, що виключає проблеми при дії з криптовалютою. При використанні калькулятора клієнт завжди знатиме, скільки він відправить та скільки отримає. Завжди публікується актуальний курс та резерв, тому практично всі суми допускаються до обміну.

Жодних додаткових комісій та прихованих платежів, виключно прозорі умови взаємодії. Тим більше, всі дії з Tether також є безпечними і прозорими. Завдяки криптовалютним механізмам гарантується конфіденційність та захищеність користувачів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити