image
 |  2 21 Липня 2019 | 10:19

Ледве потрапила: на Волині спотерігач на виборах «не знайшла» дільниці

На Волині спостерігач Громадянської мережі «Опора» не змогла потрапити на ранкове засідання дільничної виборчої комісії спецдільниці у місті Ківерці, оскільки члени комісії вирішили працювати в іншому приміщенні. Замість фізіотерапевтичного відділення, де міститься табличка, комісія «засідає» в актовій залі.

Про це повідомляє Громадянська мережа «Опора», - пише Волинь24.

На спецдільницю №070341 у місті Ківерці (округ №23), яка міститься у будівлі Ківерцівської центральної районної лікарні, до часу початку ранкового засідання (7:15) не змогла потрапити спостерігачка «Опори». Вона заздалегідь прийшла до приміщення, однак воно виявилося зачиненим. Згодом спостерігачка таки зайшла всередину і знайшла вивіску ДВК. Однак членів комісії на місці не було, адже фізіотерапевтичний кабінет був зачиненим.

Читайте також: В одному з дворів Луцька розтрощили дитмайданчик (ФОТО)

«Опора» з’ясовувала ситуацію в окружній виборчій комісії. Голова ОВК повідомив, що ДВК працює у лікарні, однак у приміщенні актової зали.

Таким чином, станом на 7:50 спостерігачка не змогла потрапити на ранкове засідання ДВК.

На офіційному сайті ЦВК станом на 07:50 21 липня вказано, що ДВК розміщена саме у фізіотерапевтичному кабінеті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити