image
 |  0 24 Травня 2023 | 21:48

Легіон "Свобода Росії" та РДК заявили, що операція в бєлгородській області була успішна

Легіон "Свобода Росії" і Російський Добровольчий Корпус успішно провели операцію в бєлгородській області та її мети було досягнуто.

Про це повідомив представник Легіону з позивним Цезар, додавши, що вони прийдуть знову, передає УНН з посиланням на Легіон "Свобода Росії".

Так, Легіон "Свобода Росії" і РДК провели спільну пресконференцію в одному з прикордонних районів України.

"Наша боротьба триває: операція в Грайворонському районі пройшла успішно та її цілі були досягнуті. Противника розгромлено, частина ганебно втекла, ми затрофеїли велику кількість техніки і взяли полонених. Ми не зрадимо ідею Вільної Росії, надії росіян, повернемо в Росію правду і справедливість. Ми прийдемо знову. бєлгород, брянськ, курськ, воронеж, ростов, москва — чекайте нас", - повідомив Цезар.

За його словами, разом з РДК на території росії вони використовували техніку, яку свого часу армія кремлівських зомбі відібрала у ЗСУ під Бахмутом.

"Цю техніку ми успішно "перетрофеїли" і повернули назад", - сказав Цезар.

Він зазначив, що загальні втрати за операцію становили 2 людини загиблими і 10 пораненими.

Командир РДК Денис White Rex повідомив, що у Російського Добровольчого Корпусу є втрати тільки в легко поранених, їх двоє.

"Я думаю, що будь-який перетин кордону державної кордону з рф і успішне повернення назад, безумовно, можна назвати успіхом…", - розповів Денис White Rex.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В обласному центрі Волині повернули до життя офіцера єгерської бригади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити