image
 |  4 11 Червня 2022 | 20:15

Ліга націй: збірна України з футболу перемогла вірмен

Національна збірна України з футболу перемогла команду Вірменії у своєму другому матчі Ліги націй УЄФА з рахунком 3:0.

Про це повідомляє "Суспільне. Спорт".

Перший тайм між командами вийшов безгольовим. Хоча українці частіше загрожували воротам вірмен, забити у стартові 45 хвилин синьо-жовтим не вдалося.

Відкрити рахунок у матчі Україні вийшло лише на 61-й хвилині. Простріл з правого флангу у виконанні Олександра Караваєва реалізував Руслан Маліновський: півзахисник обробив м'яча і з другого дотику потужно пробив по воротам.

Через 16 хвилин рахуннок у матчі став 2:0. Караваєв знову намагався виконати простріл з флангу, але його перехопив гравець Вірменії. Тим не менш, м'яч знову відскочив до Караваєва, який з лівої ноги пробив по воротам.

Україна не зупинилася на двох м'ячах. Третій гол синьо-жовті забили внаслідок курйозного моменту: непорозумінням між захисником та голкіпером скористався Віталій Миколенко, який вийшов на заміну: м'яч від його ноги залетів у ворота.

Перед матчем голкіпер Андрій Пятов вдруге за 13 місяців анонсував завершення своєї кар'єри.

Пятов закінчував кар'єру в збірній Україні ще після Євро-2020. Перед початком турніру у травні він анонсував, що продовжувати виступи за національну команду не буде.

Попри прийняте рішення воротар "Шахтаря" повернувся у національну команду у вересні, через травми інших голкіперів. І після того брав участь у поєдинках відбору на чемпіонат світу-2022.

Тепер же Пятов вирішив остаточно завершити кар'єру у збірній Україні. На своїй сторінці в Instagram він опублікував допис, у якому натякнув, що вийде на поле у поєдинку проти Вірменії, і саме ця гра стане для нього останньою.

Рішення Пятова означає, що на заключний матч червневого циклу України в Лізі Націй проти Ірландії (14 червня) синьо-жовті залишаться з двома голкіперами: Андрієм Луніним та Дмитром Різником. Ще один воротар Георгій Бущан залишив розташування національної команди через травму.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити