image
 |  0 14 Червня 2023 | 17:44

Лікар пише - здоровий: Військовий з волинської бригади поскаржився на бездіяльність медиків

Військовослужбовець з 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого - на війні з 2015 року. За роки перебування на фронті – конкретно підірвав здоров’я. Не зважаючи на це, на початку повномасштабного вторгнення - після року перерви - знову опинився на передовій. Коли ж у березні цього року приїхав у відпустку до Луцька – його госпіталізували до лікарні.

Однак, зі слів військовослужбовця, військова частина розпорядилась, аби він продовжив лікування на службі. Тож чоловік вирушив на позиції, де за півтора місяці, каже - ніякого лікування не отримав.

Там його перевели на посаду, яка передбачає підіймання важких вантажів. Згодом в нього відкрилась кровотеча. Військового відправили на військово-лікарську комісію до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, в Харкові. Однак за його словами: там лікування не отримує, а лікарі навіть належно не оглядають. За висновками на око – до служби придатний.

Детальніше -  сюжеті ТРК Аверс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гелікоптером волинських контрабандистів тепер літатимуть курсанти на Полтавщині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити