image
 |  0 25 Липня 2021 | 15:21

Лікував від порчі святим маслом: батько замореного голодом підлітка розповів, чому не годував його

В Одеській дитячій обласній лікарні медики рятують 16-річного Андрія від анорексії. Він у вкрай виснаженому стані й має великий дефіцит ваги. При зрості 180 см важить близько 30 кг. Лікарі стабілізували його стан і почали сьогодні годувати через зонд. Але прогнози робити зарано, за словами завідуючого реанімацією Андрія Босенка.

Мати хлопця в психіатричній лікарні, бо намагалася вкоротити собі віку. То ж у лікарні чергує його батько. Розповів, що син народився з проблемами по здоров'ю. А в півторарічному віці отримав прививку й перестав розмовляти. Лікарі допомогти не могли. То ж довелося звертатися до "бабки". Та сказала, що на дитину навели порчу на смерть. Пізніше родина звернулася до православного старця Іона. Він благословив лікуватися святим маслом. Також сказав відмовитися від м'ясних і молочних продуктів. Тож вся сім'я зробила це 10 років тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала за держзраду двох своїх полковників, один із них зробив гучну заяву, – журналіст

"Сину йшла порча на смерть. Але порча на смерть це якась абстракція. Ніхто не розуміє, що це. Не кожен в це повірить. Але деякі обряди ми в "бабок" проводили і намагалися зцілитися. Коли лікарі відмовляються і не допомагають, починаєш в щось вірити. А в 2010 році, коли ми прийшли до отця Іони, він показав, що таке очистка. Що не потрібно ходити ні до яких бабок і дідусів, бо це великий гріх перед богом. Треба лікуватися в православній церкві, сповідати гріхи, причащатися. І нечисті духи до вас просто не підійдуть. Лікував сина святим маслом, який отець Іона благословив. Помазання сину робив. По руці водив і йому ставало краще. Хоча при цьому син покривався гематомами. Ніяких ліків він не приймав. Їв пив потроху і вказував місця, де потрібно зробити помазання. Сам я нічого не робив", - розповів чоловік.

Додав, що різко знизилася вага в хлопця за останній місяць. Тому зрозумів, що потрібно звернутися в лікарню. "Швидку" викликав одразу, як син перестав пити воду.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити