image
 |  0 18 Липня 2019 | 11:31

Ліпше життя залежить від нас, від нашого вибору, давайте спільно будувати сильну, заможну Україну, - Юрій Поліщук

Дорогі земляки! Добігає кінця нинішня виборча кампанія. Позаду – десятки зустрічей. За цей короткий період я намагався максимально дійти до кожного, зрозуміти, порадити. Йшов до Вас із відкритим серцем і чистими помислами. У Ваших очах бачив різні емоції. Частіше – сум, злість, розчарування, біль, зневіру. Рідше – впевненість у собі, радість, віру, оптимізм. 

Так, на сторінці у facebook, звернувся до виборців кандидат у народні депутати України по в.о. №21, свободівець, Юрій Поліщук.

"Когось із Вас вдалось переконати, хтось – ще в роздумах. Пам’ятайте: насправді все залежить саме від Вас, від Вашого вибору. Вчергове Вам задурюють голови «новими обличчями», якими керують старі «ляльководи», різноманітними концертами, подарунками, призами, які насправді є недоплаченими податками та «відмитими відкатами».

Зрозуміймо: ліпше життя саме по собі не впаде нам на голову, воно залежить від нас, від нашого вибору. Давайте спільно будувати сильну, заможну Україну, про яку мріяли цілі покоління наших національних героїв і в якій наші діти та внуки матимуть гідне життя.

Читайте також: За гідне життя треба боротись, - Юрій Поліщук

Прийдіть 21 липня на виборчі дільниці і віддайте свій голос за ВО «Свобода» – №21 у списку. Підтримайте кандидатів від об’єднаних сил націоналістів. І нехай Ваша рука не здригнеться змінити все на краще!" - наголосив націоналіст.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити