image
 |  0 17 Лютого 2021 | 14:38

Льодяні борулі на дахах будинків: лучанка розповіла про прикрий випадок

У Луцьку розчищають дахи будівель від бурульок. Далеко не усі перехожі помічають їх, та й зманеврувати здебільшого важко – добру половину пішохідної зони і навіть узбіч усе ще займають кучугури. Тому ризикує кожен і щосекунди.

Лучанка Ольга Наход розповідає, як велетенська бурулька пролетіла у кількох сантиметрах від неї і її маленької доньки. Жінка саме вийшла із супермаркету і садовила малу на санчата. Ще секунда – і похід за продуктами міг завершитись трагічно.

“Я дуже злякалася. Скажемо так: я відчула, що я дуже щаслива людина. Пощастило, що дитина спереду була, а не позаду”, – розповідає Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голова ОТГ під Луцьком не задекларував 3 квартири вартістю понад 5 мільйонів

Попри холод, розповідають працівники ЖКП 3, 16 лютого від снігу і льоду вже очистили майже три десятки будівель. Використовують спецтехніку і спеціалістів.

“Де може техніка під’їхати – там збивається, де не може під’їхати техніка – вішається оголошення. Вішаються сигнальні стрічки. Робимо все, що в наших можливостях”, – зазначає в.о. директора ЖКП №3 Олександр Мартинюк.

Тому лучанам усе ж доведеться пересуватися із високо піднятою головою.

Детальніше - у сюжеті 12 каналу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити