image
 |  0 1 Січня 2019 | 13:03

Локачинські медики отримали 10 сумок фельдшера

Локачинські медики отримали сумки фельдшера, - пише Волинь нова.

Медичний інвентар передав директор комунального підприємства «Волиньфармпостач» Михайло Півнюк.

Зокрема, для медичних закладів передали 10 сумок фельдшера з медикаментами першої необхідності та додатковий запас ліків. 4 сумки передали для фельдшерів саме Затурцівської об’єднаної територіальної громади та 6 для району.  

«Є чітка позиція Волинської обласної ради та голови – допомагати медикам. Крім найнеобхідніших ліків та матеріалів у цих сумках є ще додаткові медикаменти, що стануть в нагоді людям, які йдуть на виклик», - пояснює Михайло Півнюк.

Така допомога дуже потрібна сільським медикам, кажуть в Затурцівській амбулаторії.

Коли ми йдемо на виклик, ми повинні надати безоплатно першу медичну допомогу. І в цих сумках є те, що нам потрібно, аби в перші хвилини допомогти пацієнту. 

«Коли ми йдемо на виклик, ми повинні надати безоплатно першу медичну допомогу. І в цих сумках є те, що нам потрібно, аби в перші хвилини допомогти пацієнту. Ми щиро вдячні тим, хто про нас турбується», - каже медична сестра Затурцівської амбулаторії Наталія.

У червні цього року медики Локачинського, Горохівського, Турійського та Рожищенського районів отримали по 10 сумок із найнеобхіднішим обладнанням, ліками та перев’язувальними матеріалами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 50 безкоштовних аналізів та безплатне встановлення стенту, - обіцянки Супрун на 2019 рік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити