image
 |  2 19 Березня 2022 | 18:19

Лучанам, що прихистили біженців, компенсуватимуть "комуналку"

Наразі в Луцькій міській раді чекають на детальну інформацію щодо анонсованої президентом програми, яка передбачає, що особам, які прихистили вдома біженців, будуть компенсовувати платню за компослуги.

Про це повідомив у сьогоднішньому зверненні Луцький міський голова Ігор Поліщук, - повідомляють Волинські новини

З його слів, станом на 13.00 ситуація в місті спокійна. Всі установи, організації, комунальні підприємства працюють у штатному режимі.

Наразі громадський транспорт працює в режимі вихідного дня, а з понеділка кількість транспорту буде збільшено. До прикладу, у п'ятницю містом вже курсувало 92 одиниці громадського транспорту.

Також міський голова нагадав, що палити сухостій заборонено. У Кримінальному кодексі підпал сухостою та трави віднедавна прирівняно до диверсії.

«Величезна купа диму викликає в людей паніку, не створюйте додаткові підстави для тривоги. Крім того, підпал сухостою може кваліфікуватися віднедавна як диверсія, і це передбачає серйозне покарання. Нашим працівникам ДСНС і так складно, не треба їм додавати роботи цими підпалами», - наголосив міський голова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку чоловік напав у під'їзді на 20-річну дівчину (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити