image
 |  2 14 Червня 2021 | 08:16

Лучани допомогли патрульним виявити і зупинити водія у стані сп’яніння

У суботу, близько 19-ї години, луцьким патрульним надійшло повідомлення про те, що на вулиці Підгаєцькій на проїжджій частині дороги стоїть автомобіль з пошкодженнями, без передніх номерних знаків, а за кермом спить п’яний водій.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила Патpульна поліція Волинської області.

Патрульні прибули за вказаною адресою, виявили автомобіль ВАЗ 211540, в якому спав водій. Після спілкування із поліцейськими, водій мав викликати тверезого водія та категорично не сідати за кермо.

Однак через деякий час патрульні виявили вказаний автомобіль, який рухався вулицею Рівненською, за кермом якого перебував той же водій.

Вимогу про зупинку керманич ігнорував, однак за допомогою небайдужих громадян, автівку все ж далося зупинити. Пройти огляд на стан сп’яніння керманич відмовився.

У результаті на кермувальника патрульні склали адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) ч.6 ст.121 (Порушення правил користування ременями безпеки) та ст.122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУпАП.

Зауважимо, за січень-травень на території Волинській області зареєстровано 24 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 2 ДТП з постраждалими, в яких 2 особи травмувалися.

Водії, будьте відповідальними, не сідайте за кермо у стані сп’яніння та не наражайте себе й інших учасників дорожнього руху на небезпеку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині неповнолітній мотоцикліст за смеpтельну ДТП отpимав умовне покаpання

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити