image
 |  9 4 Липня 2019 | 23:32

Лучани просять обладнати парковки в центрі міста

Люди які переважно працюють в центральній частині Луцька, просять забезпечити автомобільними парковками

Про це у мережі «Відкрите місто» написала Ангеліна Чернецька.

«Ми, як працівники підприємств, підприємці та керівники Товариств, що працюємо в офісних приміщеннях, які розміщені у м. Луцьку на вул. Лесі Українки, 37 ВИМАГАЄМО надати/виділити місце для паркування автомобіля!!! 

Поруч з ЦНАПом поставити авто без порушення ПДР нереально, так як там виділено всього 10 місць для паркування, одне з них призначене для автомобіля ЦНАП – на асфальті написано АС2505АН та одне для інвалідів, що займається клієнтами ЦНАПу (зовсім не інвалідами)», - йдеться у дописі. 

Зокрема, автомобільна стоянка, що знаходиться навпроти Луцької міської ради також щоранку переповнена, тому і там неможливо встановити автомобіль.

«Працівники Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради постійно складають штрафи на власників авто щодо порушень правил паркування, але ж там припаркуватись без порушень неможливо», - запевняє Ангеліна Чернецька.

Також панянка Ангеліна Чернецька просить повідомити, де у центральній частині міста в районі вулиць вул. Лесі Українки, Кривий Вал, П'ятницька гірка можна припаркуватися так, щоб не порушити ПДР.

«Просимо повідомити де (район вул. Лесі Українки, Кривий Вал, П'ятницька гірка) та яким чином можна паркувати авто так, щоб не порушувати ПДР та чи можливо організувати парковку для підприємців, які щодня приїздять на своє робоче місце і годину чекають поки хтось з клієнтів ЦНАПу звільнить хоча б одне місце, щоб встановити там свій транспортний засіб», - йдеться у дописі.

Читайте також: Відомо, чому у Луцьку парковка на Кривому Валі досі не працює (ФОТО)

Нагадаємо, що у травня цього року у муніципалітеті міської ради повідомили про те, що парковка на вулиці Кривий Вал запрацює, однак станом на липень місяць парковка досі не працює.

Нагадаємо, що у лютому місці цього року керівником комунального підприємства, яке має займатися розробкою та обладнанням парковок в Луцьку, "АвтоПаркСервіс" призначено депутата Луцької міськради з провладної більшості Аркадія Соломатіна.

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити