image
 |  0 10 Серпня 2019 | 09:29

Лучани протестують проти будівництва висоток

Мешканці вулиці Степана Кривенького у Луцьку протестують проти забудови їхнього мікрорайону.  

Про це повідомляє Суспільне.Волинь.

За словами місцевого мешканця Ігоря Оксенчука, приватний забудовник має намір звести серед приватного сектору три багатоповерхівки.

Ігор Оксенчук також повідомив, що жителі мікрорайону зібрали біля 200 підписів і всі люди проти такого будівництва.

Про те, що мікрорайон планують забудовувати, місцеві мешканці не знали, аж поки питання не почали розглядати на засіданнях комісій міської ради, каже Олександр Кравчук.

В районі вулиць Берестової, Попової та водоохоронної зони річки Омелянівки забудовник має намір побудувати три багатоповерхових будинки. Два з них — на землях, що нині орендує приватне товариство «Ремторгпостач».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розшукують волинянина, що три роки тому зник з робочого місця

Зі слів власника підприємства Петра Мельничука, усі будівлі на орендованій ділянці – у приватній власності. За чверть століття підприємець збудував тут декілька приміщень.

Каже: на це є дозволи міськради. Оренда 50 соток землі завершується через 4 з половиною роки. Олександр Кравчук каже: люди налаштовані рішуче і хочуть захистити свій мікрорайон від забудови. І додає: лист з проханням розібратися у цій справі надіслали Президенту та керівникам правоохоронних органів держави.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити