image
 |  2 19 Лютого 2019 | 15:11

Лучанин уже рік не має доступу до власного будинку

У Луцьку чоловік більше року не може потрапити у свій будинок через сусідів, які встановили на під’їзді до домівки ворота на замку.

Про це йшлося 19 лютого під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження, - пишуть Волинські новини.

Як розповів Олександр Дячков, він уже рік не має доступу до власного будинку.

«Власники сусіднього будинку встановили на вході до мого будинку металеві ворота на замку і рік часу не хочуть спілкуватися. Мене просто не пускають туди», – сказав чоловік.

Він пригадав, що ворота сусіди поставили на перший день Пасхи минулого року. Тоді чоловік викликав поліцію, однак вона не втрутилася в ситуацію, оскільки земля приватизована.

Так, мова йде про проїзд до будівлі.

«Другого підходу до будинку я не маю», – наголосив Олександр Дячков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підгайцівська сільрада орендує авто у лучанки за майже 200 тисяч в рік

Депутат Сергій Балицький сказав, що був на місці.

«Там просто поставили ворота і Олександру немає ніякого доступу до будівлі, а він там понад 30 років проживає», – звернув увагу депутат.

Отож, комісія вирішила доручити справу муніципальній варті, аби її працівники протягом 10 календарних днів виїхали на місце і вжили належних заходів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити