image
 |  7 11 Лютого 2021 | 14:56

Лучанин зізнався гвардійцям у вчиненні злочину

10 лютого близько 17:50 наряд автопатруля у складі військовослужбовців військової частини 1141 Нацгвардії України, під час служби з охорони громадського порядку помітив на одній з вулиць міста підозрілого чоловіка, що нервував і метушився. Коли гвардійці зупинилися, щоб розпитати чи усе гаразд, той повідомив, що хоче зізнатися у скоєнні злочину.

Про це інформує Військова частина 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Громадянин В. 1963 року народження розповів, що напередодні у будинку на вулиці Підгаєцький, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, наніс тілесні ушкодження чоловікові, з яким разом розпивав алкогольні напої.

Приїхавши з підозрюваним за вказаною адресою, гвардійці дійсно побачили непритомного чоловіка з ножовим пораненням. Як з’ясувалося, під час спільного розпивання алкогольних напоїв дані особи поконфліктували і громадянин В. умисно наніс удар ножем в область черевної порожнини, чим спричинив потерпілому, громадянину 1975 року народження проникаюче ножове поранення.

Військовий наряд одразу викликав на місце події карету швидкої та слідчо-оперативну групу для проведення подальших слідчих дій. Потерпілого було госпіталізовано у медичний заклад для надання невідкладної медичної допомоги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У 2020 році понад 2600 підприємців Луцька отримали допомогу у зв'язку з карантином

Цього ж вечора інший наряд гвардійського автопатруля у дворі будинку на вулиці Карбишева помітив двох чоловіків, що поводилися підозріло. Побачивши військових, вони різко змінили напрям руху. Зупинивши даних осіб, під час поверхневої перевірки в одного з них, громадянина 1988 року народження, було виявлено згорток з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на амфетамін.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Ймовірні наркотичні речовини вилучили та направили на дослідження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити