image
 |  2 4 Липня 2022 | 23:31

Лучанин-зрадник Тимощук зіграє у "матчі легенд" в росії

Ексгравці збірної України лучанин Анатолій Тимощук та Олександр Співак зіграють у товариському "матчі легенд" Спартака та Зеніта. Виставкова зустріч відбудеться в Санкт-Петербурзі.

Про це інформує 24 канал спорт.

"Матч легенд" запланований на 8 липня і відбудеться у Санкт-Петербурзі. Обидва колишні футболісти з українським паспортом будуть представляти Зеніт, за який вони раніше виступали.

Тимощук зіграв за Зеніт 100 матчів, а за збірну України – 144, що є національним рекордом. Анатолія вже позбавили всіх футбольних звань та регалій на території рідної країни.

На рахунку Співака 145 ігор у складі санкт-петербурзького клубу та 3 поєдинки за "синьо-жовтих".

Нагадаємо, 11 березня Тимощука офіційно викреслили з історії українського футболу. Його позбавили всіх титулів, нагород, почесних звань, тренерської ліцензії та довічно заборонили займатися футбольною діяльністю на території України. Також у Тимощука відібрали звання "Почесного громадянина міста Луцьк".

Все через те, що він жодного разу не прокоментував повномасштабне вторгнення Росії, він залишився працювати в санкт-петербурзькому Зеніті.

Батько Анатолія, який проживає в Луцьку, записався до тероборони міста.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити