image
 |  5 1 Лютого 2020 | 21:04

Лучанина поліція затримала за перевезення бурштину

У селищі Рокитне на Рівненщині працівники сектору реагування патрульної поліції затримали 35-річного лучанина за незаконне перевезення бурштину-сирцю.

Про це інформує ГУНП Рівненської області.

З1 сячні, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, задокументувала факт незаконного перевезення бурштину-сирцю загальною вагою 8,9 кілограмів.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом незаконного придбання, перевезення бурштину, вилучений бурштин скеровуватиметься на експертизу. Вирішується питання про накладення арешту на транспортний засіб.

Читайте також: Горілка - 1 літр, вино - 2 літра: волинянам нагадали, що і в яких розмірах можна вивозити при перетині митного кордону

Від будь-яких пояснень волинянин відмовився. Санкція інкримінованої йому статті передбачає штраф від трьох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження чи позбавлення волі на строк від двох до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити