image
 |  16 20 Вересня 2020 | 17:14

Лучанину підпалили обладнання в м'ясному цеху. Власник не відкидає конкуренції (ФОТО)

27-річному приватному підприємцю з Луцька невідомі підпалили обладнання у м'ясопереробному цеху у райцентрі Млинів, що на Рівненщині.

Інцидент стався у суботу, 19 вересня. У поліції зазначили, що однією із версій злочину розглядають конкуренцію на ринку, - пише Суспільне.

Випадок стався у райцентрі Млинів на вулиці Покровській. 27-річний приватний підприємець із Луцька близько 12:30 годині заявив до поліції, що невідомі особи проникли у належне йому приміщення та підпалили устаткування.

"Слідчо-оперативна група встановила, що в нічну пору добу на територію приватного підприємства проникли невідомі особи. Шляхом злому замка вхідних дверей у приміщенні непрацюючого м’ясопереробного цеху вони підпалили фасувальний агрегат, термокамеру та вакуумну машину", – розповіла спеціалістка пресслужби поліції області Світлана Карачун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинь при Кватирку стала негласним центром «чорного» промислу з вирубки лісів, — розслідування (ВІДЕО)

Пожежа у підсумку згасла сама. Із місця поліцейські вилучили пожежне сміття із залишками паливно-мастильних матеріалів.

За фактом знищення майна шляхом підпалу відкрили кримінальне провадження, причетних до злочину шукають, – додали в поліції.

"Зі слів 27-річного власника, він планував запускати виробництво, а тому одна із версій, яку розглядають слідчі, пов’язана із конкуренцією на ринку", – уточнила Світлана Карачун.

Суспільне також готове озвучити позицію безпосередньо самого підприємця, якщо він виявить таке бажання та вийде на зв'язок із редакцією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити