image
 |  14 26 Листопада 2019 | 13:42

Лучанка організувала у власному домі незаконний «бізнес» (ФОТО)

Департамент муніципальної варти Луцької міської ради продовжує свою роботу щодо недопущення продажу сурогатних напоїв на території міста Луцька. Протягом минулого тижня Луцький міськрайонний суд виніс ще одну постанову про притягнення до адміністративної відповідальності за торгівлю з рук сурогатним алкоголем за ч. 3 ст. 156 КУпАП у вигляді штрафу у сумі 3400 грн. 

Про це інформує пресслужба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Додатково нагадуємо, що за порушення ч. 3 ст. 156 КУпАП передбачене адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі від двохсот до шестисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить від 3400 до 10200 гривень, а за порушення ч. 4 ст. 156 КУпАП - в розмірі від шестисот до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів, що становить від 10200 до 20400 гривень.

Якщо Ви стали свідком продажу сурогатного алкоголю чи володієте інформацією про точки його збуту просимо повідомляти за телефоном гарячої лінії Групи швидкого реагування Департаменту муніципальної варти – 0670000679.

Читайте також: У Луцьку засилля пільговиків, які їздять безкоштовно

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити