image
 |  0 24 Червня 2018 | 06:18

Лучанка «розрахувалася» з таксистом дитиною подруги, – ЗМІ

Відсвяткувавши з подругами день народження, лучанка вирішила зекономити на таксі й залишила таксисту як заставу дитину своєї подруги.
За інформацією видання «Під прицілом», увечері 22 червня, троє лучанок із дітьми святкували день народження на вулиці Кравчука.
А на ранок 23 червня, одна з них вирішила поїхати за покупками, щоб продовжити святкування та взяла разом з собою 5 дітей. Жінка вирушила на проспект відроження до супермаркету "Експрес Там-Там".
Скупившись, вона сідає в таксі і прямує на вулицю Захарова, але після приїзду на місце призначення вирішує залишити водієві чужу дитину як заставу, а сама з 4-а дітьми йде за будинок, де викликає інші таксі та повертається на місце святкування у квартиру на Кравчука.
Коли горе-матуся повернулася, то розповіла мамі залишеної дитини, що 8-річна дівчинка нібито була у магазині "Країна солодощів" і не отримавшиви бажаного смаколика, просто зникла.
Мати "зниклої" дівчинки відразу ж заявила про зникнення дитини в поліцію.
Тим часом таксист, марно прочекавши близько 2 годин на вулиці Захарова, вирішив запитати у дівчинка її адресу, з надією, що з ним розрахуються хоча би там.
Коли він привіз дитину за вказаною адресою, на місці вже працювала слідчо-оперативна група.
Таким чином, пошуки зниклої школярки завершились, а горе-матусю та її подругу, які були у стані алкогольного сп'янінння, викликали у Луцький міськвідділ поліції для отримання пояснень по суті інциденту.
Жінкам загрожує кримінальна відповідальність.
Читати також: Пара наркоманів кололася в присутності дитини
Читати також: Поліція відреагувала на відео, де матір при дитині колола наркотики собі й чоловіку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити