image
 |  5 1 Вересня 2023 | 11:52

Лучанка у соцмережі викрила прихильницю "руского міра"

Продавчиня парфумерії через Instagram із Дніпра Ірина Щербина зарекомендувала себе, як шалена українофобка та прихильниця путінської Росії. Жінка буквально накинулася на дівчину із Луцька, яка хотіла зробити замовлення в особистих повідомленнях українською мовою.

Підтвердження явного колабораціонізму мешканки Дніпра опублікував журналіст Костянтин Андріюк на своєму Telegram-каналі, - пише Оглядач.

Скандалістка відправила кілька голосових повідомлень, повних шовінізму, презирства та заяв, що межують із закликом до поділу державних кордонів України (щоб прослухати позицію фігурантки скандалу, доскрольте сторінку до кінця).

"Йди геть із моєї шикарної крамниці, виходь. Вона тільки для російськомовних, у нас тут своя держава. А Луцьк і Волинська область до Дніпропетровська не мають стосунку, не лізь сюди. Тобі скоро треба буде в Польщі полякам мити підлогу. Ми – руські люди, ми інші люди, ми – Харків, Дніпропетровськ, Одеса", – міркує колаборантка.

Але цей діалог виявився далеко не вичерпним у пристрасті до "руського міру" Ірини Щербини. Вона підписана на низку соціальних спільнот, де підтримують війну на Донбасі з 2014 року, повномасштабне вторгнення у 2022, та й узагалі захоплюються "сильною рукою" кремлівського диктатора.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити