image
 |  2 22 Грудня 2017 | 14:11

Луцька влада відповідальна за відсутність інфраструктурних проектів розвитку, - Микола Федік

Відповідальність за відсутність у проекті бюджету на 2018 рік інфраструктурних проектів та стратегічних цілей розвитку міста лежить на правлячій більшості у міській раді. Про це під час сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.
В ході обговорення проект бюджету на 2018 рік у сесійній залі виникла дискусія щодо його раціонального змісту. Депутат Луцької міськради від ВО «Свобода» Микола Федік звернув увагу на те, що правляча більшість не демонструє ніяких стратегічних підходів до розвитку Луцька.
«Я розумію, що гройсманоміка погано впливає на наповнення бюджетів громад і не сприяє економічному розвитку. Держава не додала чимало коштів місту. Через це ми витрачаємо свої кошти. Разом з тим у міському бюджеті немає інфраструктурних проектів, цілей розвитку. А за це вже відповідальність несе міська влада. У Луцьку не ведеться боротьби з нелегальною трудовою діяльністю і створенням нових робочих місць. У влади немає бачення як реформувати певні галузі чи підприємства. Наприклад, ми не знаємо скільки ж у нас є пільговиків. Якби в нас були валідатори, ми могли б зекономити близько 11 млн гривень. Натомість великі гроші витрачаються на статті, де можна було б зекономити. Щодо розвитку туризму, то він хіба що передбачається у друкуванні буклетів. Так само не розумію, чому в нас відсутній звіт про аналіз виконання програм», - зазначив у виступі Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити