image
 |  0 5 Березня 2018 | 13:07

Луцькі поліцейські викрили крадіїв електроінструменту з новобудови

У селі Липини Луцького району з новобудови зловмисники викрали електроінструменти на суму майже 48 тис. грн..
Про це 05 беpезня 2018 року повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Поліцейські оперативно встановили особи крадіїв та оголосили їм про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правопорушникам загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
Крадії, зірвавши навісний замок з дверей до однієї з квартир в новобудові в селі Липини під Луцьком винесли, зокрема, п’ять перфораторів, кутову шліфувальну машину та алмазні свердла. Сума завданих власникові збитків становить понад 37 тис. грн.. День перед тим зловмисники обікрали в тому ж будинку офісне приміщення. Злодії викрали електроінструменти на понад 10 тис. грн..
Поліцейські встановили особи правопорушників. Ними виявилися двоє 19-річних жителів обласного центру. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 КПК України. Відомо, що один із них уже притягувався до кримінальної відповідальності.
Слідчі оголосили правопорушникам про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про скоєння крадіжок, поєднаних із проникненням у житло чи інше приміщення. Судом обрано щодо вказаних громадян міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, - повідомив заступник начальника Луцького відділу поліції Аркадій Найдич.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває досудове розслідування.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити