image
 |  7 28 Січня 2018 | 09:45

Луцькі рятувальники проводять пошукові роботи хлопця, який провалився під кригу

27 січня о 16:08 до служби «101» надійшло повідомлення, що у місті Луцьку на річці Стир в районі вулиці Глушець провалився під лід хлопець 2005 р.н.
Про це 28 січня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
Як повідомили його товариші, під час прогулянки вони вирішили перевірити кригу на міцність, вийшли на лід, але раптом він провалився під кригу і зник.
За викликом прибули працівники частини спеціальної пожежної техніки, аварійно-рятувальної частини спеціального призначення та водолазно-рятувальна група міста Луцька, які одразу приступили до пошукових робіт, що тривали до темної пори. Однак знайти підлітка в той день не вдалось, пошукові роботи розпочались вранці 28 січня. До їх проведення залучено 6 водолазів та фельдшер.
Управління ДСНС області застерігає громадян від виходу на тонку кригу і закликає батьків та дорослих унеможливити ігри дітей на вкритих тонким шаром льоду водоймах для запобігання трагічним випадкам!

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити