image
 |  5 17 Серпня 2018 | 20:00

Луцькій сутенерці, яка обслуговувала VIP-клієнтів, обрали міру запобіжного заходу (ВІДЕО)

16 серпня, луцькій сутенерці в Луцькому районному суді обрали міру запобіжного заходу.
Про це йдеться у сюжеті каналу Аверс.
Лучанці, яка впродовж тривалого часу займалася сутенерством, а за інформацією поліції, ще й сама надавала інтим послуги, 16 серпня в Луцькому районному суді Волинської області обрали запобіжний захід. Вирішили обійтись – домашнім арештом.
Жінці загрожує від 4 до 7 років позбавлення волі.
[video width="1280" height="720" mp4="https://volynua.com/wp-content/uploads/2018/08/Новини-На-часі-16-08-2018-online-video-cutter.com_.mp4"][/video]
До слова, наприкінці липня у Луцьку затримали сутенерку, яка протягом тривалого часу займалася сутенерством. Нині їй оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.303 Кримінального кодексу України, матеріали справи із обвинувальним актом скерували до суду.
Як стало відомо з ІА Волинські новини, жінку звуть Галина Г., вона 1983 року народження, в Луцьку проживає приблизно останні 10 років в районі вулиці Івана Франка. Як зазначає джерело, послугами сутенерки користувались і високопоставлені волиняни – зокрема, правоохоронці, судді, митники та навіть депутати.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правоохоронці викрили бордель у центрі Луцька
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У борделі, який правоохоронці викрили у центрі Луцька, працювала ВІЛ-інфікована повія

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити