image
 |  0 20 Листопада 2020 | 17:32

Люди падали на коліна: у село неподалік Луцька привезли чудотворну ікону (ФОТО)

Парафії Успіння Пресвятої Богородиці цього села Луцького районного деканату передано копію ікони Діви Марії з Дитятком «Відрада».

Про це інформує Волинська єпархія Православної Церкви України.

Декан протоієрей Володимир Присяжнюк із благочинним Свято-Успенського округу протоієреєм Андрієм Мовчанюком, настоятелем протоієреєм Романом Нестером та іншим духовенством урочисто зустріли реліквію, відслужили вечірню з акафістом. 

Чудотворний образ перебуватиме на парафії всього тиждень. Тому настоятель запрошує долучитися до спільних молитов перед святинею, які відбуваються щодня вранці та ввечері до 22 листопада (7.00 – водосвятний молебень, 19.00 – акафіст). Опісля святиню передадуть громаді Апостолів Петра й Павла в с. Коршовець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині фірма з ремонту доріг навигравала тендерів на пів мільярда гривень

Місце постійного перебування ікони «Відрада» (інша назва «Радість») – храм Преподобного Іова Почаївського в Луцьку на бульв. Дружби народів, 16. Її настоятель протоієрей Олександр Вронський привіз цей образ із Афону два роки тому як подарунок від ченців Ватопедського монастиря. За цей час зафіксовано декілька випадків зцілення після молитов перед нею.

Перед цією іконою моляться, зокрема, про дарування душевного спокою в скорботах та журбі, благають про зцілення від важких захворювань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити