image
 |  4 20 Вересня 2023 | 09:24

Людина Медведчука стала спікером Південноукраїнської АЕС

Спікером Південноукраїнської АЕС став екскоординатор проросійського руху "Український вибір" Ярослав Маленченко.

Про це інформує пресслужба Південноукраїнського енергокомплексу.

"На посаду начальника управління інформації та громадських зв'язків ПАЕС призначено нового керівника – Ярослава Маленченка. Він має понад 20 років досвіду роботи на керівних посадах і в сфері комунікацій, зокрема працював у центральних органах влади, державних і приватних компаніях. У своїй новій ролі Ярослав Маленченко буде відповідальним за забезпечення ефективної комунікації між ПАЕС та громадськістю, просування позитивного іміджу станції та підвищення рівня довіри до атомної енергетики".

Судячи з публікацій у ЗМІ, у 2013 році Маленченко став координатором та офіційним представником руху "Український вибір" у Миколаївській області.

Це проросійська організація, яку в 2012 році заснував кум Путіна Віктор Медведчук. Керівникам цієї ГО пізніше оголосили підозри за участь в організації "референдуму" в Криму.

Зокрема, судячи матеріалів у ЗМІ, Маленченко у 2013 році брав участь в мітингу проти візиту до Миколаєва представника ЄС. Тоді він заявив, що "європейський шлях розвитку – це шлях до знищення незалежності України".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Львівщині військом бив чоловіка і погрожував йому пістолетом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити