image
 |  139 29 Вересня 2023 | 14:18

Людці з подвійною мораллю, що накинулися на Ярослава Гуньку...

Людці з подвійною мораллю, що накинулися на Ярослава Гуньку, а ви вже засудили президента Франції Франсуа Міттеран, який був державним службовцем колаборантського режиму Віші ?

Чи може засудили президента Австрії і генсека ООН Курта Вальдгайма, який в складі Вермахту здійснював окупацію Юґославії?

А може західнонімецького канцлера Георга Кізінґера і федерального президента Ганса Любке, які були нацистами?

Ви, фальшиві поборники демократії, коли зустрічалися з ними на пишних міжднародних форумах чи сиділи за столом переговорів, згадували про їхнє криваве нацистське минуле?

Чи може Ізраїль вже засудив юденрати, які допомагали знищувати своїх одноплемінників у гетах і концтаборах смерті?

А може Польща притягла до суду своїх співгромадян, які прислужували нацистам в концтаборі смерті Авшвіц при винищенні українців? Де, до слова кажучи, саме вони замордували двох братів Степана Бандери.

Ну, й ще трохи інформації для статистики, поданої Тоні Джадтом у своїй книзі «Після війни. Історія Європи від 1945 року»:

- навіть станом на 1975 р. 95% італійських державних службовців вищих рангів починали свою кар’єру в період диктатури фашизму;

- до кінця 1950-х років більшою частиною економіки Федеративної Республіки Німеччини керували ті ж менеджери, що і в часи нацизму;

 - Австрія, що була віднесена до країн, які постраждали від нацизму, дала кожного другого охоронця нацистських концтаборів;

- Нідерланди, що вихваляються, ніби були осередком антинацистського руху опору, насправді дали 23 тис. добровольців до Ваффен-СС й це найбільший контингент СС у Західній Європі.

Ці країни вже розібралися зі своїми колаборантами, що пхаються у внутрішньо українські справи?

Слава Україні!

Героям Слава!

Олександр Сич

Довідка:

Олександр Сич народився 16 липня 1964 року на етнічній Волині у с. Дерть, зараз Рокитнівського району, що на Рівненщині. Доктор політичних наук, професор ІФНТУНГ та Прикарпатського університету ім. В. Стефаника.

2015 року з його ініціативи створено Інститут наукових студій націоналізму. Офіційно зареєстрований у статусі громадської організації у 2019.

Автор нарисів і дослідницьких праць з історії визвольних змагань України, теорії націоналізму, сучасної політики.

Дослідник життя і творчості члена ОУН Степана Ленкавського.

Нині - голова Івано-Франківської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання «Свобода». Заступник голови Всеукраїнського об'єднання «Свобода» з питань ідеології.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити