image
 |  2 2 Липня 2021 | 19:17

Лукашенко наказав повністю перекрити кордон Білорусі з Україною

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко доручив прикордонникам повністю перекрити кордон РБ з Україною. Як стверджує він, причина – нібито масштабна контрабанда зброї на територію Білорусі.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Про таке рішення політик оголосив у п'ятницю, 2 липня, виступаючи на урочистих зборах на честь Дня Незалежності країни. Його слова передає державне агентство БЕЛТА.

«Величезна кількість зброї надходить з України в Білорусь. Тому я доручив прикордонним військам повністю перекрити кордон з Україною», – сказав він.

Коли саме почне діяти заборона, як довго триватиме і чи будуть виключення – поки не повідомляється.

Зазначимо, що в промові Лукашенка Україна згадувалася неодноразово. Зокрема, стверджує він, Україна, Німеччина, США, Польща та Литва нібито причетні до «терористичних осередків» на території РБ.

Ці угруповання, запевняє Лукашенко, нібито хотіли насильно змінити владу та змістити його з посади. За словами політика, діяльність зловмисників викрили білоруські правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білорусь призупинила участь у «Східному партнерстві» та відкликає посла в ЄС

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити