image
 |  2 17 Листопада 2020 | 18:32

Лукашенко наказав «зачистити» Мінськ

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко розпорядився навести порядок у Мінську і прибрати стихійні меморіали.

Про це повідомляє державне агентство Белта, яке цитує Лукашенка.

Лукашенко доручив голові Мінміськвиконкому Наталії Кочанова як "уповноваженому президента" по місту Мінську розробити відповідний проект постанови і внести на сесію міськради для прийняття.

"Мінськ на кладовище перетворювати не можна! Така думка 99,9% мінчан. Тому меморіалів, про які постійно заявляють, як майбутнє громадянської війни в Мінську теж не буде", - цитує видання пряму мову Лукашенка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представники ФОПів намагаються прорватися до парламенту: в ситуацію втрутилися правоохоронці (ВІДЕО)

"Суть (постанови – ред.) полягає в наведенні порядку в Мінську. Без всякого варварства. Щоб не дати цим негідникам пописувати, що ми варвари. На цьому тижні порядок повинен бути наведений в Мінську", - додають у повідомленні.

Як нагадує "УП", цьому передувало те, що у Мінську вже кілька днів тривають акції на "Площі змін", щоб вшанувати померлого у лікарні Романа Бондаренка, якого викрали та побили, завдавши смертельних травм.

На місці загибелі хлопця зносять велику кількість квітів і лампадок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині стихійний ринок не боїться пандемії (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити