image
 |  2 17 Вересня 2020 | 20:56

Лукашенко заговорив про війну і закриття кордону з Україною, Литвою, Польщею

Олександр Лукашенко, який займає пост президента Білорусі з 1994 року, оголосив про закриття кордону з Україною.

Про це повідомляє «OBOZREVATEL».

Лукашенко також звернувся до народів Литви, Польщі та України з проханням «зупинити своїх політиків» і «не дати розв'язати війну». Про це він говорив під час виступу на жіночому форумі «За Білорусь» ввечері в четвер, 17 вересня.

«Ми розуміємо, що в їхньому арсеналі залишилося зовсім небагато прийомів, перш ніж розв'язати гарячу війну. Тому ми змушені відвести війська з вулиць, як я вже говорив, половину армії поставити під рушницю, і закрити державний кордон із Заходом. Перш за все з Литвою і Польщею», – заявив Лукашенко.

Також він повідомив, що в зв'язку з «гострою ситуацією» буде проведено другий етап військових білорусько-російських навчань «Слов'янська братство».

Говорячи про вибори президента в Білорусі, Лукашенко заявив, що «ми провели вибори за Конституцією і не потребуємо ніякого визнання».

«Вибори відбулися, і вони законні», – стверджував Лукашенко, додавши, що «ми не станемо на коліна, навіть якщо залишимося наодинці».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія і Білорусь проведуть ще одні військові навчання в жовтні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити