image
 |  2 22 Листопада 2018 | 11:07

Люко Дашвар «Ініціація». Роман, який не вразив і змусив поглянути на людей злісно

Новий роман Люко Дашвар «Ініціація» не вразив, а лише вкотре через ганебні вчинки головних героїв змусив поглянути на людей злісно, бо діють інстинктивно, всупереч певних норм і законів, заходять далеко за межу розуміння, керуючись споживацькими інтересами, абсолютно відкидаючи мораль і здоровий глузд.

Ініціація - це перехід особистості на новий щабель в соціальній групі, тобто вдосконалення в напрямку до зміни свідомості. Але в цій книзі все змішалося. І люди тут бідні і темні. Після пожежі вони розграбовують обійстя погорільця, прикриваючись шляхетною метою: зберегти речі до повернення господаря.

«Чорні ріелтори» захоплюють квартиру старої неповносправної бабці, викидаючи її зі столиці до Богом забутого села, помирати в злиднях і голоді, тут розбурханий натовп може до смерті побити людину, яка опиниться в його вирі... 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Книгоогляд: Макс Кіндрук «Де немає Бога»

В романі містичні загадкові сни міцно переплелися з реальністю і вже нероздільно впливають на хід життєвих подій головної героїні Меланії...

Всі шляхи і обставини згодом таки перетнуть усіх персонажів.

Історія про те, як людству не втратити себе, як не переступити ту межу, що відділяє від звірів...

Ольга Жигунова

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити