image
 |  4 1 Березня 2022 | 18:40

Луцьк готовий до відсічі російського агресора

Луцьк готовий до знищення російського агресора.

Про це заявив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

“Ще з четверга оперативним штабом було прийнято рішення про встановлення у нашому місті блокпостів. І сьогодні велика кількість цих блокпостів, на яких чергують правоохоронці, тероборона, добровольці, побудовані навколо нашого міста. Там знаходиться більше трьохсот протитанкових їжаків та більше 25 тисяч коктейлів Молотова. Я хочу подякувати усім, хто виготовляв коктейлі Молотова, хто підвозив пісок, мішки і блоки для облаштування цих блокпостів, хто фізично допомагав. Я особисто об'їжджав ці блокпости, де працювали сотні людей

Сьогодні у нашому місті є більше 25 тисяч коктейлів Молотова. Цієї кількості, яка на сьогоднішній день в нас є, - достатньо. В разі необхідності їх знову виготовляти, ми будемо про це повідомляти,” - наголосив Ігор Поліщук.

Крім того, міський голова повідомив, що у місті створений батальйон оперативного реагування "Луцьк", який складається з більш як півтори тисячі чоловік. Абсолютна більшість з них має досвід участі у реальних бойових діях, має досвід, відповідні знання, вміння та навички для виконання бойових завдань, які будуть необхідні для нашого міста і для його оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Московський піп у селі Піддубці закликав людей не здавати гроші на українську армію

Також в місті працює центр допомоги територіальній обороні та Збройним силам України у драматичному театрі.

“Я хочу подякувати працівникам міської ради, які там працюють, які приймають десятки тонн вантажу вдень. Я дякую волонтерам, які там працюють, і всім, хто допомагає нашій обороні та Збройним силам України. Допомога, яка надходить до даного центру, розподіляється по всій області,”- акцентував міський голова.

Ігор Поліщук зазначив, що сьогодні однією з дуже важливих складових тієї війни, яка ведеться проти України агресором, є - психологічна війна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити